2024. február 25. vasárnap 07:04
Főoldal


Személyi kölcsön!
Most itt igényelhet!


Hitel Centrum
Banki Hitel
Főoldal
Hitel - Hitel kereső
Szabad felhasználású hitel
Gyorshitel
Hitel BAR-listásoknak
Osztrák hitel
Lakásvásárlási hitel
Építési hitel
Személyi kölcsön
Faktoring
Vállalkozói hitelek
Hitelkártya
Mi a BARlista - (KHR)
Bankok
Pénzintézetek
Takarékszövetkezetek
Földhivatalok megyénként
Biztosítás
Lakáshitel
Kombinált
Adatvédelmi irányelveink
Olcsóbb bank hitel megoldásokat keres? Kérjen ingyenes ajánlatot online űrlapon keresztül, tapasztalt ügyintézők és tanácsadók várják ajánlatok összehasonlításával.

Kedvezményes vásárlás, úgy hogy nem kell Önnél többszáz különböző kedvezményre jogosító mágneskártyát hordania? Megoldható! Vásárlásai értékéből azonnali pénzvisszatérítést nyújt Lyoness vásárlás törzsvásárlói kártya.

Hitel választó az arénában! Mit jelent ezt? Ön feladja igényét és cserébe ügyintézők versenghetnek az Ön kegyeért.

Egy tanácsadói portál amely segít eligazodni a hitelek és a különböző kölcsönök világában.

Hitel VadászHitel Vonal!

Hitel Vonal:
+DM D0 J0 TW TM
MNB:
113080142752


Casco biztosítás kalkulátor díjszámítás online szerződéskötés, akár 40% kedvezménnyel

Kölcsön források minden problémára! Kölcsön és hitel centrum ahol kölcsön konstrukciók széles skálájával gyors hitelbírálattal, egyénre szabott kölcsön lehetőségekkel várjuk! Legyen az adósságrendező vagy jelzálogkölcsön, lakásvásárlási vagy felújítási kölcsön, a legalacsonyabb törlesztő részletű kölcsönt ajánljuk Önnek!
Piaci Kamatozású Lakásépítési Hitel

Piaci Kamatozású Lakásépítési Hitel

logo_erstebankAzon ügyfeleink számára kínáljuk ezt a konstrukciót, akik nem tudnak vagy nem kívánnak kamattámogatott kölcsönt igénybe venni.

 

A hitel összege jövedelem alapon: Minimum 500 000 Ft vagy az annak megfelelõ EUR/CHF összeg, maximuma nincs értékhatárhoz kötve, azt a fedezetül szolgáló ingatlan(ok) hitelbiztosítéki értéke és az Ön háztartásának fizetõképessége határozza meg. A hitel azonban nem haladhatja meg a fedezetül felajánlott ingatlan(ok) hitelbiztosítéki értékének HUF alapon 85%-át, EUR/CHF alapon 80%-át és maximum a költségvetés 100%-a lehet.

A hitel összege fedezet alapon: Minimális összege 500 000 Ft vagy az annak megfelelő EUR/CHF összeg, maximuma 50 MFt vagy az annak megfelelő EUR/CHF összeg. A hitel azonban nem haladhatja meg a fedezetül felajánlott ingatlan(ok) hitelbiztosítéki értékének HUF alapon 75%-át, EUR/CHF alapon 70%-át, de maximum a költségvetés 100%-a lehet.

A hitel futamideje: Minimum 1 év, maximum 35 év.

A hitel fedezete: A hitel fedezeteként csak Magyarország területén levõ per-, teher- és igénymentes, valamint önállóan forgalomképes ingatlan szolgálhat, melynek műszaki állapota végleges. Bankunk a hitel fedezetét képezõ ingatlan(ok)ra jelzálogjogot jegyeztet be.

A törlesztés módja: A törlesztőrészletet Ön fizetheti forint lakossági bankszámlájáról, vagy devizaszámlájáról. Az EUR/CHF alapú hitelek esetén, amennyiben nem devizaszámláról teljesíti törlesztéseit, úgy forint számlát a devizában megállapított törlesztõrészletnek megfelelõ forint összeggel terheljük meg, amelyet az átváltás napján érvényes deviza eladási árfolyam alapján határozunk meg.
Ön a futamidõ alatt havi egyenlõ összegű törlesztõrészletet fizet, mely a kamatot és a kezelési költséget is tartalmazza.

Kiegészítő kamattámogatás mellett nyújtott házépítési hitel

A hitel új lakás építésére vehetõ igénybe, amennyiben a lakás telekár nélkül számított általános forgalmi adót is magába foglaló építési költsége a 30 000 000 Ft-ot nem haladja meg. Ön abban az esetben jogosult a kamattámogatásra, ha Ön - a jogszabály szerint - támogatott személy és házastársi kapcsolatban él, vagy gyermeket nevelõ támogatott személy.

A hitel összege: Minimum 500 000 Ft, maximum 15 000 000 Ft. Ezen összeghatárok között a hitel összege az építési költségvetés összegétõl és az Ön törlesztési képességétõl függ, s mely akár az építési költség 100%-át is elérheti, azonban nem haladhatja meg a fedezetül szolgáló ingatlan, több ingatlan esetén a fedezetül szolgáló ingatlanok együttes hitelbiztosítéki értékének 80 %-át.

A hitel futamideje: Minimum 1év, maximum 35 év, melyen belül a futamidõt Ön határozza meg, a választható kamatperiódusok (1, illetve 5 év) függvényében. A futamidõ csak a választott kamatperiódus egész számú többszöröse lehet. A kamattámogatás a futamidő első 20 évében jár.

A hitel fedezete: Az Ön által felépítendõ ingatlan, (valamint a felajánlott kiegészítõ ingatlan), amely(ek)re az Erste Bank Rt. javára jelzálogjogot, valamint elidegenítési és terhelési tilalmat jegyeztetünk be. Amennyiben a hiteligénye az építési költségek 80%-át nem haladja meg, úgy kiegészítõ fedezetre nincs szükség.

A törlesztés módja: A hitelt a futamidõ alatt havonta egyenlõ részletekben kell visszafizetnie a rendelkezésre tartási idõ elteltét követõen. A rendelkezésre tartási idõ alatt már kifolyósított kölcsönösszeg után kamatot és kezelési költséget, a még folyósításra nem került kölcsönösszeg után rendelkezésre tartási jutalékot kell fizetnie.

 
Szabad felhasználású jelzálogkölcsön

Ingatlan jelzálogfedezetre nyújtott pénzkölcsön szabad felhasználásra

 

A szabad felhasználású kölcsön fedezetéül szolgálhat bármely Budapesten vagy a finanszírozási területeinken szereplő településen lévő forgalomképes ingatlan. A folyósított pénzösszeggel az ügyfél szabadon rendelkezhet.

1. Fedezetként felajánlott ingatlan

A hitelezési tevékenység kiterjed Budapestre, Pest megyére és a megyeszékhelyekre. Ennek pontos részleteiről a megtekinthető finanszírozási terület című dokumentumból tájékozódhat. A hitel fedezete lehet forgalomképesnek ítélt per- és igénymentes ingatlan. Az ingatlan piaci értékének meghatározásához értékbecslő szakvéleményére van szükség.

2. A kölcsön

Összege: 2.000.000 Ft-tól 100.000.000 Ft-ig terjedhet
Devizaneme: Euró, Svájci Frank vagy Forint
Futamidő: 1-20 év (a kölcsönben résztvevő bármely személy életkora lejáratkor nem haladhatja meg a
75 évet)

A kölcsön kamata az EURIBOR, CHF LIBOR illetve a BUBOR függvényében változó. Az aktuális kamat- és díjfeltételekkel kapcsolatban tekintse meg kondíciós listánkat .

A kölcsön devizaneme lehet Euró, Svájci Frank vagy Forint. Az ügyfél kérésére a kölcsön futamideje alatt többször is lehetőség van a devizanemek közötti átváltásra.

3. Finanszírozási hányad

Az ingatlan tényleges piaci értékének maximum 50%-a.

4. A kölcsön biztosítéka

Zálogjog és vételi opció kikötése mellett, minimum 3 havi törlesztő részletnek megfelelő óvadék, amelyet nem szükséges előre befizetni, az a kölcsön összegéből is elkülöníthető. A futamidő utolsó 3 hónapjában a törlesztés az óvadék automatikus felhasználásával is történhet. Az óvadék a folyamatos törlesztés biztonságát szolgálja, másrészt kamatozhat, minden év januárjában jóváírásra kerül.

 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

Találatok 8 - 9 / 9