2021. április 15. csütörtök 13:04
Főoldal arrow Vállalkozói hitelek arrow Vállalkozói gyorshitel arrow Üzleti hitelrendszer arrow Vállalkozói hitelek arrow Vállalkozói gyorshitel 


Személyi kölcsön!
Most itt igényelhet!


Hitel Centrum
Banki Hitel
Főoldal
Hitel - Hitel kereső
Szabad felhasználású hitel
Gyorshitel
Hitel BAR-listásoknak
Osztrák hitel
Lakásvásárlási hitel
Építési hitel
Személyi kölcsön
Faktoring
Vállalkozói hitelek
Hitelkártya
Mi a BARlista - (KHR)
Bankok
Pénzintézetek
Takarékszövetkezetek
Földhivatalok megyénként
Biztosítás
Lakáshitel
Kombinált
Adatvédelmi irányelveink
Hitel VadászHitel Vonal!

Hitel Vonal:
+DM D0 J0 TW TM
MNB:
113080142752


Üzleti hitelrendszer

logohvbHVB ÜZLETI HITELRENDSZER

- Az igazán gyors válasz finanszírozási igényeire!

A HVB Bank Üzleti hitelrendszerét a normál hitelezési folyamata mellett hozta létre speciálisan a kisvállalkozói igényekre kifejlesztve.

Ha az Ön vállalkozásának éves nettó árbevétele nem haladja meg a 400 Mio forintot, akkor a HVB Üzleti hitelrendszeren belül is igényelhet hitelt.

A HVB Bank Üzleti hitelrendszerén keresztül nyújtott termékei gyors megoldást nyújtanak a kisvállalkozások finanszírozási igényeire. A hitelezési rendszer a kisvállalkozó ügyfeleink igényeit felmérve, azokhoz igazodóan került kialakításra, segítségével az Ön vállalkozása egyszerűen és gyorsan juthat többféle, kedvező finanszírozási konstrukcióhoz.

Hitelkérelmére akár 3-4 munkanapon belül választ adunk, így elkerülheti a felesleges várakozást!

A HVB Üzleti hitelrendszer keretében Ön többféle finanszírozási forma közül választhat, egyaránt kínálunk éven belüli és éven túli konstrukciókat.

Éven belüli konstrukciók:

  • Forint és deviza folyószámlahitel.
  • Forint és deviza forgóeszköz hitel.
  • Többcélú hitelkeret.
  • Egyedi bankgarancia
  • Bankgarancia keretszerződés.

Éven túli konstrukció:

  • Beruházási hitel forintban, kedvező fedezeti feltételekkel, havi törlesztéssel, maximum 5 év futamidőre.

Folyószámlahitel

A folyószámla hitelkeret megfelelő finanszírozási eszköz vállalkozása napi likviditásának biztosítására, előre nem látható megrendelések esetén megoldást jelenthet a felmerülő készletfinanszírozási problémák kezelésére.

A folyószámla hitelkeret megnyitásával vállalkozása automatikusan - külön rendelkezés nélkül - finanszírozási forráshoz jut a jóváhagyott hitelkeret erejéig, amennyiben folyószámla egyenlege nem ad kellő fedezetet átutalásai és más tranzakciói teljesítéséhez. A folyószámlára érkező jóváírások pedig automatikusan csökkentik az igénybe vett hitelkeret összegét.
A hitelkeretet forintban, euróban és svájci frankban tudjuk ajánlani.

Forgóeszköz hitel

Rulírozó hitelkeret, amely alkalmas az ismétlődően jelentkező anyag, áru és készletvásárlások finanszírozására, valamint egyéb átmeneti finanszírozási igények teljesítésére. A hitelkeret terhére az Ön által választott időpontban hívhat le kölcsönrészleteket, és a futamidőn belül tetszőlegesen törlesztheti vissza. A hitelkeret rulírozó jellegű, azaz a visszatörlesztett kölcsönrészletek újra igénybe vehetőek. A hitelkeretet egy évig használhatja, majd a lejárat előtt ismételt hitelbírálattal újabb egy évre meghosszabbíthatja.
A forgóeszköz hitelkeret forintban, és devizában (euró és svájci frank, esetenként más devizanem) érhető el.

Többcélú hitelkeret

A többcélú rulírozó hitelkeret segítségével Ön különféle célokra és többféle devizában vehet igénybe hitelt, mindezt egy szerződés megkötésével!

A hitelkereten belül a Bank folyószámla hitelt, forgóeszköz hitelt nyújt, bankgaranciát bocsát ki, maximált összegre szóló akkreditívet nyit az Ön vállalkozása számára.

A Bank és az Ügyfél közötti hitelkeretszerződés minden, az Ügyfél által igényelt üzlettípus működési elvét és kondícióját részletesen szabályozza. A konkrét üzlettípusok igénybevételekor a Bank a hitelkeret-szerződésben meghatározott feltételek szerint hajtja végre az Ügyfele megbízásait. A futamidőn és a hitelkereten belül az Ügyfelünk által visszafizetett összegek ismételten igénybe vehetők.

A többcélú hitelkeret a következő előnyöket kínálja Önnek:

  • egyszerűbb likviditáskezelés,
  • széles hitelválaszték, gyors hozzáférési lehetőség egy szerződés keretén belül.
 
< Előző   Következő >