2021. szeptember 27. hétfő 08:07
Főoldal arrow Személyi kölcsön arrow Raiffeisen személyi kölcsön arrow Személyi kölcsön arrow Személyi Kölcsön 


Személyi kölcsön!
Most itt igényelhet!


Hitel Centrum
Banki Hitel
Főoldal
Hitel - Hitel kereső
Szabad felhasználású hitel
Gyorshitel
Hitel BAR-listásoknak
Osztrák hitel
Lakásvásárlási hitel
Építési hitel
Személyi kölcsön
Faktoring
Vállalkozói hitelek
Hitelkártya
Mi a BARlista - (KHR)
Bankok
Pénzintézetek
Takarékszövetkezetek
Földhivatalok megyénként
Biztosítás
Lakáshitel
Kombinált
Adatvédelmi irányelveink
Hitel VadászHitel Vonal!

Hitel Vonal:
+DM D0 J0 TW TM
MNB:
113080142752


Raiffeisen személyi kölcsön

Törlesztőrészlet LEÁRAZÁS Raiffeisen bank

Most érdemes felvenni, mert a 2007. március 21-től május 11-ig igényelt, és 2007. május 25-ig forintban folyósított, svájci frank alapú, fedezet nélküli Akciós Személyi Kölcsön két kiemelt ajánlatában leáraztuk a törlesztőrészletet!

Svájci frank alapú, forintban folyósított
7 éves futamidő esetén*
Kölcsön összege Törlesztőrészlet THM
600 000 Ft 10 990 Ft 14,90%
900 000 Ft 16 990 Ft 16,02%

* Az akció a 2007. március 21-től május 11-ig igényelt, és 2007. május 25-ig forintban folyósított, svájci frank alapú, fedezet nélküli, 84 hónapos futamidejű, 600 000 Ft illetve 900 000 Ft összegű Akciós Személyi Kölcsönre vonatkozik. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén mértéke módosulhat; értéke nem tükrözi a hitel kamat- és árfolyamkockázatát.A törlesztőrészlet-táblázatok a kezelési költséget és a konverziós díjat is tartalmazzák! A táblázatokban szereplő adatok tájékoztató jellegűek, a törlesztőrészlet pontos összegét a folyósítás napján állapítjuk meg. A hitel futamideje alatt a kölcsön hiteldíja (kamat, kezelési költség, deviza alapú hitel esetén a konverziós díj), az alkalmazott devizaárfolyam a szerződésben meghatározott esetekben és módon változhat. A hiteldíj, illetve a devizaárfolyam módosításával a táblázatokban feltüntetett törlesztőrészletek nagysága is változik.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy deviza alapú kölcsön esetén az Ön bankkal szembeni forintra átszámított tartozása a forint/deviza átváltási árfolyam változása miatt módosulhat. Amennyiben a törlesztéskor egy devizaegységért több forintot kell fizetni, mint a folyósítás időpontjában, akkor az árfolyamkülönbözet következtében a forintban kifejezett tartozás az adott hónapban növekszik. Abban az esetben viszont, ha az esedékességkor egy devizaegységért kevesebb forintot kell adni, mint a folyósításkor, a tartozás forintra számított összege az árfolyam-különbözet miatt csökken. Az árfolyam változásából eredő fenti kockázatot Ön viseli. Az árfolyamkockázatról szóló tájékoztatónkat kérje munkatársunktól.

Érdemes a Raiffeisen Személyi Kölcsönt választani, mert

Kedvező:

 • Deviza alapú kölcsön esetén az alacsonyabb kamat miatt kisebb a törlesztőrészlet, így kedvezőbb a teljeshiteldíj-mutató.
 • Magasabb összegű kölcsönhöz juthat adóstárs bevonásáva.
 • A hitelbírálati díjat jóváírjuk Önnek, ha Ön a kölcsön folyósítását követően Raiffeisen Bankszámlájára utaltatja jövedelmét, és ezen két csoportos beszedési megbízást ad.
 • A kamat és kezelési költség összege 6 hónapig állandó a deviza alapú kölcsön esetén.
Könnyen elérhető:
 • Fedezet és kezes nélkül igényelheti.
 • 3 hónapos folyamatos munkaviszonytól felvehető.
 • Alig pár perc alatt megtudhatja az előzetes bírálat alapján a felvehető kölcsön összegét munkatársunktól a 06-40-48-48-48-as telefonszámon.
Szabadon felhasználható:
 • Ön bármire fordíthatja a felvett összeget: akár lakásfelújításra, gépkocsi vásárlásra, utazásra, bármilyen fogyasztási cikk vásárlására, vagy egyéb hiteleinek kiváltására is.
Biztonságos:
 • Hitelfedezeti biztosítást köthet a folyósított kölcsön összegére.

A fedezet nélküli Raiffeisen Személyi Kölcsön jellemzői:

Érvényes: 2007. március 21-től.

 • Kölcsön összege: 200 ezer - 5 millió Ft
 • Kölcsön futamideje: 5- 7 év*
 • Törlesztés: havi részletekben forintban vagy devizában
 • Kamatláb: A kölcsön futamideje alatt változhat.
*Forint alapú kölcsön igénylése esetén, valamint a deviza alapú kölcsön 200 ezer - 400 ezer Ft-os összegsávjában a maximum futamidő 5 év, egyéb esetben 7 év.

Ajánlatunk:

Ha Raiffeisen bankszámlájára utaltatja jövedelmét, és ezen felül két csoportos beszedési megbízást ad, akkor Hitelbírálati díj kedvezményben is részesülhet. Így kedvező feltételek mellett, minimális kezdeti költségekkel juthat hitelhez.

Érvényes: 2007. március 21-től.

 • Kölcsön összege: 200 ezer - 5 millió Ft
 • Kölcsön futamideje: 5- 7 év*
 • Törlesztés: havi részletekben forintban vagy devizában
 • Kamatláb: A kölcsön futamideje alatt változhat.

*Forint alapú kölcsön igénylése esetén, valamint a deviza alapú kölcsön 200 ezer - 400 ezer Ft-os összegsávjában a maximum futamidő 5 év.

 
< Előző   Következő >