2018. július 16. hétfő 05:12
Főoldal arrow Szabad felhasználású hitel arrow Szabadfelhasználású hitel jövedelem alapon arrow Szabad felhasználású jelzáloghitelek arrow Szabad felhasználású hitel arrow Szabadfelhasználású hitel jövedelem alapon 


Személyi kölcsön!
Most itt igényelhet!


Hitel Centrum
Banki Hitel
Főoldal
Hitel - Hitel kereső
Szabad felhasználású hitel
Gyorshitel
Hitel BAR-listásoknak
Osztrák hitel
Lakásvásárlási hitel
Építési hitel
Személyi kölcsön
Faktoring
Vállalkozói hitelek
Hitelkártya
Mi a BARlista - (KHR)
Bankok
Pénzintézetek
Takarékszövetkezetek
Földhivatalok megyénként
Biztosítás
Lakáshitel
Kombinált
Adatvédelmi irányelveink
Hitel VadászHitel Vonal!

Hitel Vonal:
+DM D0 J0 TW TM
MNB:
113080142752


Szabad felhasználású jelzáloghitelek

 

Erstebank

Ezt a hitelt-típust elsõsorban azoknak az ügyfeleknek ajánlunk, akik kisebb vagy nagyobb terveiket úgy szeretnék megvalósítani, hogy nem akarnak, vagy nem tudnak célhitelt (lakás-, gépjármû- vagy áruhitel) felvenni.

A hitel összege jövedelem alapon: Minimális összege 1 MFt vagy az annak megfelelő EUR/CHF összeg, maximális összege nincs értékhatárhoz kötve, azt a fedezetül szolgáló ingatlan(ok) hitelbiztosítéki értéke és az Adós háztartásának fizetőképessége határozza meg. Az összeg azonban nem lehet több, mint a fedezetül felajánlott ingatlan(ok) hitelbiztosítéki értékének HUF alapon 75%-a, EUR/CHF alapon 70%-a.

A hitel összege fedezet alapon: Minimális összege 1 MFt vagy az annak megfelelő EUR/CHF összeg, maximuma 30 MFt vagy az annak megfelelő EUR/CHF összeg. A hitel összege azonban nem lehet több, mint a fedezetül felajánlott ingatlan(ok) hitelbiztosítéki értékének HUF alapon 65%-a, EUR/CHF alapon 60%-a.

A hitel futamideje: Minimum 1 év, maximum 20 év.

A hitel fedezete: A hitelügylet fedezeteként csak Magyarország területén levő, per-, teher-* és igénymentes, valamint önállóan forgalomképes ingatlan szolgálhat, melynek műszaki állapota végleges. A fedezetként felajánlott ingatlannak a kölcsönigénylő vagy hozzátartozója tulajdonában kell lennie. Bankunk az alábbi ingatlanokat fogadja el fedezetként: lakás céljára szolgáló ingatlan, üdülő, hétvégi ház, városi garázs és építési telek.

A törlesztés módja: A törlesztőrészletet Ön fizetheti forint lakossági bankszámlájáról, vagy devizaszámlájáról. Az EUR/CHF alapú hitelek esetén, amennyiben nem devizaszámláról teljesíti törlesztéseit, úgy forint számlát a devizában megállapított törlesztõrészletnek megfelelõ forint összeggel terheljük meg, amelyet az átváltás napján érvényes deviza eladási árfolyam alapján határozunk meg.
Ön a futamidõ alatt havi egyenlõ összegű törlesztõrészletet fizet, mely a kamatot és a kezelési költséget is tartalmazza.

A mindenkor aktuális kamatok és kondíciók a hirdetményben olvashatók.

 
< Előző