2021. április 15. csütörtök 12:11
Főoldal arrow Szabad felhasználású hitel arrow Szabadfelhasználású hitel tisztán fedezet alapján arrow Életbiztosítással kombinált jelzáloghitel arrow Szabad felhasználású hitel arrow Szabadfelhasználású hitel tisztán fedezet alapján 


Személyi kölcsön!
Most itt igényelhet!


Hitel Centrum
Banki Hitel
Főoldal
Hitel - Hitel kereső
Szabad felhasználású hitel
Gyorshitel
Hitel BAR-listásoknak
Osztrák hitel
Lakásvásárlási hitel
Építési hitel
Személyi kölcsön
Faktoring
Vállalkozói hitelek
Hitelkártya
Mi a BARlista - (KHR)
Bankok
Pénzintézetek
Takarékszövetkezetek
Földhivatalok megyénként
Biztosítás
Lakáshitel
Kombinált
Adatvédelmi irányelveink
Hitel VadászHitel Vonal!

Hitel Vonal:
+DM D0 J0 TW TM
MNB:
113080142752Keresés címke alapján : jelzáloghitelek, Szabad Felhasználású Jelzálogkölcsön


Életbiztosítással kombinált jelzáloghitel

 


UniCredit Bank

 

Lakáscéljaink megvalósításához általában szükségünk van hitelre, ami hosszú időre meghatározza kiadásainkat. Jövőt érintő döntéseinkhez számos tényezőt veszünk figyelembe, de vajon gondolunk-e családunk jövőjére? Eszünkbe jut-e, hogy milyen lenne szeretteink helyzete, ha történne velünk valami?

Az UniCredit Bank és több nagy magyarországi biztosító által közösen kialakított életbiztosítással kombinált hiteltermékek azért születtek, hogy Ön és családja biztonságban érezze magát a felvett hitel futamideje alatt.

Egy jelzáloghitel felvételét követően Ön hosszú éveken keresztül törleszti hitelét a Bank felé, és fizeti annak kamatait és költségeit. A kombinált termék esetében azonban Ön a hitel felvételével együtt egy életbiztosítást köt, amelynek biztosítási összege megegyezik a hitel összegével. Ön a biztosítási díjak fizetésével a hitel összegét a biztosításban gyűjti össze, így a Bank felé csak kamatot és költségeket fizet. A biztosítási esemény bekövetkeztekor a Biztosító kifizeti a Banknak Ön helyett az aktuális hátralevő tőkeösszeget. Biztosítási esemény a biztosítási tartam életben elérése vagy a tartam alatt bekövetkező haláleset.

A kombinált termék az életbiztosítás révén a UniCredit Bank kedvező feltételű jelzáloghitelein felül a biztonság és nyugalom érzését kínálja Önnek.

Miért érdemes Önnek életbiztosítással kombinált hitelt igényelnie?

A kombinált termék az UniCredit jelzáloghitelek kedvező feltételein, és a biztonságon túl további előnyöket is képvisel:

 • Plusz szolgáltatás - személyre szabott ügyintézés keretében, egyszerűen és kényelmesen, akár az Ön otthonában is intézheti a hiteligénylést. A Biztosító tanácsadói a hitelügylet minden részletével kapcsolatban segítséget nyújtanak, tanácsot adnak Önnek a zökkenőmentes lebonyolítás érdekében;
 • Plusz adókedvezmény - az életbiztosításnak köszönhetően a hatályos adójogszabályok keretei között Ön jogosult akár az évi 100 000 forintos személyijövedelemadó-kedvezményre is;
 • Plusz megtakarítás - ha a biztosítás lejáratakor a biztosító által garantált biztosítási összegnél több gyűlik össze az életbiztosításban, akkor ez Önt illeti meg.
 • A kombinált termékben nemcsak újonnan megkötött, hanem már meglévő biztosítását is kombinálhatja, ezért a meglévő biztosítását nem kell felmondania, hanem a hitel tőkerészének törlesztésére használhatja fel.
 • A bank kombinált termék igénylése esetén is vállalja az un. "szocpol", áfa visszatérítés és megelőlegező kölcsön lebonyolítását is.
 • A kombinált terméket már nemcsak lakáscéljainak megvalósítására, hanem akár szabad célra is igénybe veheti.
 • A kombinált terméket már nem csak támogatott, hanem piaci kamatozással, akár EUR és CHF alapon is igényelheti.

A hitel igénylésének feltételei:

Igényelheti az UniCredit Bank életbiztosításos hiteleit, ha Ön cselekvőképes, devizabelföldi magánszemély, és

 • megfelelő ingatlanfedezettel rendelkezik,
 • elmúlt már 18 (szabad felhasználású életbiztosítással kombinált jelzáloghitel esetén 21), és a hitel lejáratakor nem lesz több, mint 70 éves,
 • rendelkezik saját vezetékes vagy mobiltelefonnal.

Jövedelemigazolással történő hiteligénylés esetén feltétel továbbá:

 • rendszeres havi jövedelme eléri a mindenkori minimálbért,
 • legalább 2 hónapja bármely magyarországi banknál aktív lakossági bankszámlája van,
 • legfeljebb két munkahelyen, legalább 6 hónapos munkaviszonya van, de az utolsó munkahelyén a próbaidőt már letöltötte, vagy minimum egy éve vállalkozó, vagy már nyugdíjas (régi ügyfeleinknek további kedvezményeket biztosítunk az e pontban leírt feltételek tekintetében1).

A minimumfeltételek az adósra, illetve azon adóstársakra is kötelezőek, akiknek a jövedelmét a bank a maximális hitelösszeg megállapításánál figyelembe veszi.

Államilag támogatott hitelek esetében a fenti minimumfeltételeken és a Bank hitelképességi vizsgálatán túlmenően jogszabályi feltételeknek is meg kell felelni.

 
< Előző   Következő >