2019. február 16. szombat 09:12
Főoldal arrow Vállalkozói hitelek arrow Vállalkozói beruházási és projekthitel arrow Üzlethelyiség vásárlás hitel fedezettel arrow Vállalkozói hitelek arrow Vállalkozói beruházási és projekthitel 


Személyi kölcsön!
Most itt igényelhet!


Hitel Centrum
Banki Hitel
Főoldal
Hitel - Hitel kereső
Szabad felhasználású hitel
Gyorshitel
Hitel BAR-listásoknak
Osztrák hitel
Lakásvásárlási hitel
Építési hitel
Személyi kölcsön
Faktoring
Vállalkozói hitelek
Hitelkártya
Mi a BARlista - (KHR)
Bankok
Pénzintézetek
Takarékszövetkezetek
Földhivatalok megyénként
Biztosítás
Lakáshitel
Kombinált
Adatvédelmi irányelveink
Hitel VadászHitel Vonal!

Hitel Vonal:
+DM D0 J0 TW TM
MNB:
113080142752Keresés címke alapján : Beruházási hitel


Üzlethelyiség vásárlás hitel fedezettel
A bankok üzlethelyiség vásárlására nyújtott hitelei olyan magánembereknek szólnak, akik a Földhivatali nyilvántartásban üzlethelyiségként bejegyzés alatt álló ingatlant szeretnének megvásárolni.
A hitel közvetlenül a kiválasztott üzlethelyiség megvásárlásához kapcsolódik, tehát a hitel folyósításához már aláírt és a bank által elfogadott adásvételi szerződés kell.

Érdemes az üzlethelyiség kiválasztása után rögtön bankot választani, és az ügyintézővel egyeztetni a vásárlás folyamatát, mivel sok fontos dokumentumnak már a bank elvárásainak figyelembevételével kell elkészülnie (pl. értékbecslés, adásvételi szerződés, munkáltatói igazolás).

Az üzlethelyiség részleges vagy teljes vételárára lehet hitelt igényelni, amennyiben megfelelő értékű jövedelmet és fedezet(ek)et tud felajánlani.

Az üzlethelyiség vásárlásához felvehető hitelek csak Magyarország területén található üzlethelyiségek vásárlására fordíthatók.
 
Következő >