2021. április 15. csütörtök 13:57
Főoldal arrow Szabad felhasználású hitel arrow Szabadfelhasználású hitel tisztán fedezet alapján arrow Szabad Felhasználású Jelzálogkölcsön arrow Szabad felhasználású hitel arrow Szabadfelhasználású hitel tisztán fedezet alapján 


Személyi kölcsön!
Most itt igényelhet!


Hitel Centrum
Banki Hitel
Főoldal
Hitel - Hitel kereső
Szabad felhasználású hitel
Gyorshitel
Hitel BAR-listásoknak
Osztrák hitel
Lakásvásárlási hitel
Építési hitel
Személyi kölcsön
Faktoring
Vállalkozói hitelek
Hitelkártya
Mi a BARlista - (KHR)
Bankok
Pénzintézetek
Takarékszövetkezetek
Földhivatalok megyénként
Biztosítás
Lakáshitel
Kombinált
Adatvédelmi irányelveink
Hitel VadászHitel Vonal!

Hitel Vonal:
+DM D0 J0 TW TM
MNB:
113080142752Keresés címke alapján : jelzáloghitelek, Szabad Felhasználású Jelzálogkölcsön


Szabad Felhasználású Jelzálogkölcsön

Budapest Bank

Vannak álmai? Mi segítünk megvalósítani Önnek! Bármilyen célra felhasználható, ingatlan fedezete mellett nyújtott kölcsönt kínálunk Önnek, melyet saját elképzelései szerint felhasználhat, akár lakása felújítására, saját üzlete / vállalkozása fejlesztésére, autóvásárlásra, tartós fogyasztási cikkek vásárlására, utazásra, tanulmányai finanszírozására ... a lehetőségek száma végtelen! Ön dönt! Éljen a lehetőséggel és valósítsa meg álmait!
Néhány érv, amiért megéri Önnek ezt a kölcsönünket választania!

    * Az igényelt kölcsönt arra használja, amire csak akarja!
    * Svájci frank alapon akár 3,1 %-os kamattal veheti fel kölcsönét!
    * Akár könnített konstrukcióval is igényelheti jelzálogkölcsönünket!
    * Választhat, hogy forintban, svájci frankban vagy euróban kívánja igényelni a kölcsönt!
    * Az igényelhető kölcsön összege devizahitel esetén minimum 1 millió forint, maximum 40 millió forint, forinthitel esetén pedig minimum 1 millió forint, de lehet akár 60 millió forint is!
    * A kölcsön futamideje az Ön választása szerint 2 évtől 20 évig terjedhet.
    * A fedezetként felajánlott ingatlan hitelbiztosítéki értékének: forinthitel esetén akár 80%, devizahitel esetén akár 70%-áig is nyújtunk kölcsönt.
    * Akár minimálbérrel is kölcsönhöz juthat!
    * Hitelfolyósítási díjat csak pozitív döntés esetén kell fizetnie.
    * Rendelkezésére áll az Ön saját mobil hiteltanácsadója, akivel kényelmesen intézheti kölcsönigénylését!

Szabadfelhasználású jelzálogkölcsönünket kockázat alapon árazzuk, ezért különböző termékkategóriákat alakítottunk ki. A termékkategóriák lényege, hogy az elvégzett hitelképesség vizsgálat és ingatlanvizsgálat alapján az egyes ügyletekre vonatkozóan más-más termékkategória kerül meghatározásra. A termékkategóriák különböző kondíciókat is jelentenek.

Mi befolyásolhatja, hogy Ön mely termékkategóriára jogosult? Pl. tulajdonosa-e a fedezetül felajánlott ingatlannak, fizetési szokásai, hitelképessége stb. Felhívjuk figyelmét, hogy a végső termékkategória meghatározása az elvégzett hitelbírálat függvénye. Ez alapján előfordulhat, hogy a hitelbírálat elvégzése után más ajánlatot kap, mint amit a hiteligénylés benyújtásakor ajánlottak Önnek.

Ön akár könnyített konstrukcióval is igényelheti jelzálogkölcsönünket!

Mit is jelent ez?
Olyan konstrukció, amikor a futamidő első részében Ön havi törlesztésként csak kamatot fizet, és nem kezdi el a tőke törlesztését. A csak kamatfizetés alacsonyabb törlesztő részletet jelent az Ön számára, ezért a futamidő ezt a részét, amely alatt Ön az előbb említett alacsonyabb törlesztő részletet fizeti, könnyített időszaknak, vagy türelmi időnek nevezzük.
A könnyített időszak lejárata után, kezdi el a tőke törlesztését is. Ilyenkor már kamatot és tőkét is törleszt, ami azt jelenti, hogy a havi törlesztő részlete jelentősen meg fog növekedni a könnyített időszakhoz képest. Ennek mértékéről kérje mobil hiteltanácsadója segítségét.

Kiknek ajánljuk a könnyített konstrukciót?

    *
      Azoknak, akik úgy gondolják, hogy az első időszakban alacsonyabb törlesztő részleteket fizetnének, és így akár néhány évig kényelmesebben tudnak élni.
    *
      Azoknak, akik kevesebb havi törlesztő részlet fizetésével spórolni tudnak és a különbséget inkább befektetésekre fordítanák.
    *
      Azoknak, akik tudják, hogy pár éven belül nagyobb összeghez jutnak, és a könnyített időszakon belül szeretnék majd előtörleszteni a kölcsönt.

Miért jó Önnek, ha a Budapest Bank mobil hiteltanácsadóit választja?

    *
      Mobil hiteltanácsadóink a lakásvásárlási és jelzálogkölcsönök területén magasan képzett, felkészült szakemberek.
    *
      Az Ön személyes mobil hiteltanácsadója személyes, egyénre szabott tanácsadással kezeli az Ön ügyletét, végigkísérve a teljes kölcsönigénylési folyamatot.
    *
      Segít a Kölcsönigénylő lapok kitöltésében, azok értelmezésében, így Önnek nem kell otthon egyedül küszködnie a nyomtatványokkal.
    *
      Ön gyorsan, egyszerűen és kényelmesen jut kölcsönéhez.
    *
      Nem utolsó sorban, ez a kényelmes szolgáltatás Önnek ingyenes!

 
< Előző   Következő >