2024. április 16. kedd 06:01
Főoldal arrow Szabad felhasználású hitel arrow Szabadfelhasználású hitel tisztán fedezet alapján arrow Szabad felhasználású jelzáloghitelek arrow Szabad felhasználású hitel arrow Szabadfelhasználású hitel tisztán fedezet alapján 


Személyi kölcsön!
Most itt igényelhet!


Hitel Centrum
Banki Hitel
Főoldal
Hitel - Hitel kereső
Szabad felhasználású hitel
Gyorshitel
Hitel BAR-listásoknak
Osztrák hitel
Lakásvásárlási hitel
Építési hitel
Személyi kölcsön
Faktoring
Vállalkozói hitelek
Hitelkártya
Mi a BARlista - (KHR)
Bankok
Pénzintézetek
Takarékszövetkezetek
Földhivatalok megyénként
Biztosítás
Lakáshitel
Kombinált
Adatvédelmi irányelveink
Hitel VadászHitel Vonal!

Hitel Vonal:
+DM D0 J0 TW TM
MNB:
113080142752Keresés címke alapján : jelzáloghitelek, Szabad Felhasználású Jelzálogkölcsön


Szabad felhasználású jelzáloghitelek

Ezt a hiteltípust azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik terveik megvalósítását mindenfajta kötöttségektől mentesen, szabadon elkölthető, kedvező kamatozású, hosszú távra is igényelhető kölcsönből szeretnék finanszírozni.

 

 • Szabad felhasználású hitelét Ön tetszőleges célra fordíthatja. Autóvásárlás, háztartási cikk beszerzés, nyaralás, elszámolást nem igénylő lakásfelújítás, esküvő mind megvalósítható.
 • Sőt, adósságrendezés keretében már meglévő, kedvezőtlen hiteleit is kiválthatja.
 • Bankunknál Ön HUF/CHF/EUR alapú hitel esetén is igényelhet türelmi időt, melynek révén jelentősen csökkentheti kezdeti terheit.
 • A nagyobb hitelösszeg érdekében akár 3 ingatlan is bevonható fedezetként. Ráadásul a fedezetként felajánlott ingatlan tulajdonosának nem kell a kölcsönigénylő hozzátartozójának lennie. Már egyes kiskereskedelmi egység is lehet fedezet!
 • Minden esetben ingyenes előminősítést végzünk az Ön hitelképességére vonatkozóan.
 • A hitelhez szükséges tulajdoni lapok beszerzését, az Ön kérésére és költségére, Bankunk elvégzi.
 • Deviza alapú hitele forintban is törleszthető! A kölcsönt HUF/CHF/EUR alapon kérheti, ráadásul Ön megválaszthatja a folyósítás és a törlesztés devizanemét is.

  INGYENES hitelajánlat
  űrlapok itt:
  ONLINE HITEL

A hitel futamideje: Minimum 1 év, maximum 20 év.

Türelmi idő: Minimum 1, maximum 3 év lehet úgy, hogy a jövedelemigazolás mellett igényelt hitel teljes futamideje nem lehet kevesebb 10 évnél.

A hitel fedezete: A hitelügylet fedezeteként csak Magyarország területén levő, önállóan forgalomképes ingatlan szolgálhat, melynek műszaki állapota végleges. A fedezetként felajánlott ingatlan tulajdonosának a kölcsönigénylő rokoni hovatartozását illetően nincs korlátozása.
Bankunk – termékkategóriától függően – az alábbi ingatlanokat fogadja el fedezetként: lakás céljára szolgáló ingatlan, üdülő, hétvégi ház, építési telek, vendéglátó, kiskereskedelmi egység és városban található, önálló helyrajzi számmal rendelkező garázs.

A törlesztés módja: A törlesztőrészletet Ön fizetheti forint lakossági bankszámlájáról, vagy devizaszámlájáról. Az CHF/EUR alapú hitelek esetén, amennyiben nem devizaszámláról teljesíti törlesztéseit, úgy a forint számlát a devizában megállapított törlesztőrészletnek megfelelő forint összeggel terheljük meg, amelyet az átváltás napján érvényes számlakonverziós deviza eladási árfolyam alapján határozunk meg.
Ön választhat, hogy a futamidő alatt havi egyenlő összegű törlesztőrészleteket fizet, melyek a tőke visszafizetése mellett a kamatot és a kezelési költséget is tartalmazzák; vagy türelmi idő igénylésével csökkenti kezdeti terheit, és a türelmi idő alatt csak kamatot és kezelési költséget fizet.

A mindenkor aktuális kamatok és kondíciók a hirdetményben olvashatók.

 
< Előző   Következő >