2024. július 16. kedd 07:27
Főoldal arrow Szabad felhasználású hitel arrow Szabadfelhasználású hitel tisztán fedezet alapján arrow Szabad felhasználású hitel ingatlanfedezettel arrow Szabad felhasználású hitel arrow Szabadfelhasználású hitel tisztán fedezet alapján 


Személyi kölcsön!
Most itt igényelhet!


Hitel Centrum
Banki Hitel
Főoldal
Hitel - Hitel kereső
Szabad felhasználású hitel
Gyorshitel
Hitel BAR-listásoknak
Osztrák hitel
Lakásvásárlási hitel
Építési hitel
Személyi kölcsön
Faktoring
Vállalkozói hitelek
Hitelkártya
Mi a BARlista - (KHR)
Bankok
Pénzintézetek
Takarékszövetkezetek
Földhivatalok megyénként
Biztosítás
Lakáshitel
Kombinált
Adatvédelmi irányelveink
Hitel VadászHitel Vonal!

Hitel Vonal:
+DM D0 J0 TW TM
MNB:
113080142752Keresés címke alapján : jelzáloghitelek, Szabad Felhasználású Jelzálogkölcsön


Szabad felhasználású hitel ingatlanfedezettel
A bankok szabad felhasználás céljára nyújtott hiteleivel szabadon elkölthető pénzhez juthat, amennyiben megfelelő fedezetet tud felajánlani. Ingatlan fedezet (jelzálog) felajánlásával a bank kockázatát csökkentjük, így jóval kedvezőbb kamatozású hitelhez juthatunk, mint fedezet nélkül. Sokan, ezért is, meglévő tartozásaikat szabad felhasználású jelzáloghitel felvételével törlesztik, így azt összevonják és kedvezőbb kamatot fizetnek.

Szabad felhasználású jelzáloghitel hitel igényléséhez érdemes mihamarabb bankot választani, és az ügyintézővel egyeztetni a hitelfelvétel folyamatát, mivel sok fontos dokumentumnak már a bank elvárásainak figyelembevételével kell elkészülnie (pl. értékbecslés, munkáltatói igazolás).

A szabad felhasználású jelzálog hitelek csak Magyarország területén található ingatlanok fedezetként való felajánlásával lehet felvenni.

Mik legyenek az elvárásaink?

Megfelelő összegű hitelt kapjunk, hogy célunk megvalósításához elegendő készpénzhez juthassunk.

Lehető legjobb kondíciókkal (kamatokkal, költségekkel és díjakkal) jussunk a hitelhez. 

Gyors legyen a hitelügyintézés, hogy a kiválasztott ingatlan valóban a miénk lehessen, illetve ne vegye meg más hamarabb.

Precíz legyen a hitelügyintézés, hogy a folyamat során minél kevesebbet kelljen a bankfiókba látogatnunk, hiányzó papírokat pótolnunk, vagy újakat beadnunk. Ez függ banki ügyintézőnk tapasztalatától.
 
< Előző   Következő >