2019. szeptember 18. szerda 15:43
Főoldal arrow Hitel - Hitel kereső arrow Szabad felhasználású hitel arrow Szabadfelhasználású hitel tisztán fedezet alapján 


Személyi kölcsön!
Most itt igényelhet!


Hitel Centrum
Banki Hitel
Főoldal
Hitel - Hitel kereső
Szabad felhasználású hitel
Gyorshitel
Hitel BAR-listásoknak
Osztrák hitel
Lakásvásárlási hitel
Építési hitel
Személyi kölcsön
Faktoring
Vállalkozói hitelek
Hitelkártya
Mi a BARlista - (KHR)
Bankok
Pénzintézetek
Takarékszövetkezetek
Földhivatalok megyénként
Biztosítás
Lakáshitel
Kombinált
Adatvédelmi irányelveink
Hitel VadászHitel Vonal!

Hitel Vonal:
+DM D0 J0 TW TM
MNB:
113080142752Keresés címke alapján : jelzáloghitelek, Szabad Felhasználású Jelzálogkölcsön


Tartalomjegyzék
Svájci Frank Személyi kölcsön
oldal 2


A kölcsönkérelem beadásához szükséges:

 • Személyi igazolvány, amennyiben a személyi igazolvány nem tartalmazza a személyazonosító számot/lakcímet, az ezt igazoló hatósági igazolvány is szükséges.
 • Egy másik fényképes igazolvány
 • Adóigazolvány
 • Közüzemi számlák. (2x3+befizetések igazolása) Az állandó lakcímre és az utolsó három hónapra vonatkozó két különböző közüzemi számla. Ha van vezetékes telefon, akkor az egyiknek a vezetékes telefonra vonatkozó számlának kell lennie. A számlák kifizetését igazoló irat(ok). A számláknak az állandó lakcím szerinti ingatlanra kell vonatkozniuk, de nem szükséges az, hogy az ügyfél nevére szóljanak.
 • Kölcsönkérelmi kérdőív
 • Jövedelemigazolás (alkalmazottak esetén)
 • Adatlap (vállalkozók esetén)
 • Tulajdoni lap. (az illetékes földhivatal által 10 napnál nem régebben kiadott, a földhivatal által hitelesített tulajdoni lap másolat, továbbá telkes ingatlan esetén hivatalos helyszínrajz/térképmásolat másolat.)
 • Tulajdonostársi nyilatkozat. Amennyiben a felajánlott ingatlannak más tulajdonosa is van (vagy lesz) szükséges, egy-egy általuk aláírt, a jelzálogjog bejegyzéshez való hozzájárulásról szóló előzetes nyilatkozat.
 • Haszonélvezői nyilatkozat. Amennyiben a felajánlott ingatlan haszonélvezeti (özvegyi) joggal terhelt, egy-egy, a jogosult(ak) által aláírt, a jogosultságról való lemondásra, vagy az egyetemleges adósként/készfizető kezesként történő kötelezettség vállalására vonatkozó előzetes nyilatkozat.
 • Sorkatonai szolgálat igazolása. Az adott naptári évben a 31. életévüket nem betöltő férfi kölcsönigénylők esetén szükséges a sorkatonai kötelezettség letöltöttségének, illetve a felmentés igazolása. Az igazolást az illetékes Hadkiegészítő Parancsnokságtól lehet személyesen, vagy levélben megkérni.
 • Biztosítás és biztosítói engedményezési nyilatkozat. A felajánlott ingatlan biztosítására vonatkozó, a biztosító által is aláírt igazolás és engedményezési nyilatkozat (A biztosítással kapcsolatos iratoknak elegendő a folyósításhoz rendelkezésre állni, azonban az ügyintézés gördülékenysége érdekében célszerű ezeket már a kérelem beadásakor biztosítani.)

Igény esetén a bank előbírálatot végez, amely keretében előzetes tájékoztatást ad arról, hogy jövedelmi szempontból mekkora a felvehető kölcsönösszeg. Ez a tájékoztatás nem minősül a kölcsönnyújtásra irányuló kötelezettségvállalásnak.

A bank fenntartja a jogot a hitelkérelmek elbírálására, saját megítélése szerint egyéb biztosítékok bevonására, pótlólagos dokumentumok bekérésére, illetve a hitelkérelem visszautasítására. 
< Előző   Következő >