2023. szeptember 21. csütörtök 10:26
Főoldal arrow Szabad felhasználású hitel arrow Szabadfelhasználású hitel tisztán fedezet alapján arrow Raiffeisen Személyi Kölcsön arrow Szabad felhasználású hitel arrow Szabadfelhasználású hitel tisztán fedezet alapján 


Személyi kölcsön!
Most itt igényelhet!


Hitel Centrum
Banki Hitel
Főoldal
Hitel - Hitel kereső
Szabad felhasználású hitel
Gyorshitel
Hitel BAR-listásoknak
Osztrák hitel
Lakásvásárlási hitel
Építési hitel
Személyi kölcsön
Faktoring
Vállalkozói hitelek
Hitelkártya
Mi a BARlista - (KHR)
Bankok
Pénzintézetek
Takarékszövetkezetek
Földhivatalok megyénként
Biztosítás
Lakáshitel
Kombinált
Adatvédelmi irányelveink
Hitel VadászHitel Vonal!

Hitel Vonal:
+DM D0 J0 TW TM
MNB:
113080142752Keresés címke alapján : jelzáloghitelek, Szabad Felhasználású Jelzálogkölcsön


Raiffeisen Személyi Kölcsön
Tartalomjegyzék
Raiffeisen Személyi Kölcsön
oldal 2

Tervezzen a Raiffeisen Jelzáloghitelekkel!

Most érdemes a Raiffeisen Személyi Kölcsönt Ingatlanfedezettel szabad felhasználásra választani

Mert a Hitelbírálati díjat elengedjük.

  • A 2008. március 1-től visszavonásig, az akció ideje alatt kizárólag a jövedelemigazolással, svájci frankban igényelt, forintban folyósított Személyi Kölcsön Ingatlanfedezettel hiteleknél a Hitelbírálati díjat elengedjük. A hitel kondícióit, a kedvezmény részletes feltételeit és az akció időtartamát a Bank aktuális Lakossági Kondíciós Listája tartalmazza.

Mert az értékbecslési díjat átvállaljuk.
  • A 2008. február 1-től visszavonásig, az akció időtartama alatt beadott igénylések esetében azon ügyfeleink részére, akiknek a hitelösszeg 3 millió Ft-ot elérő vagy azt meghaladó összegben folyósításra kerül, a Bank kijelölt értékbecslője által a Bank nevére kiállított számla benyújtása ellenében, kizárólag egy ingatlanra vonatkozóan a Bank az értékbecslés díját az ügyfél forint bankszámláján utólagosan jóváírja. A kedvezmény igénybevételének további feltétele, hogy a Bank rendelkezésére álljon az ügyfél azon nyilatkozata, amelyben kifejezetten tudomásul veszi és elfogadja, hogy a Bank kizárólag a jelen bekezdésben foglaltak szerint elfogadott és folyósított hiteligénylések esetében téríti vissza az értékbecslés díját. Az utólagos jóváírásra legkésőbb a fenti feltételek teljesülését követő hónapban kerül sor.

Mert a kamatot utólagosan jóváírjuk az aktív számlahasználóknak.
  • A 2008. február 1-től visszavonásig, az akció időtartama alatt beadott igénylések esetében a Bank a folyósított kölcsönre az első 6 havi beterhelt ügyleti kamat összegét, de maximum 50 000 Ft-ot utólagosan jóváír az ügyfél forint bankszámláján, amennyiben a kölcsön folyósításától számított 6 hónapon belül az igénylő rendszeres munkabérét/jövedelmét az esedékes törlesztőrészlet összegén felül legalább 50 000 Ft összegben a Raiffeisen Banknál vezetett forint bankszámlájára utalja és legalább 2, a megbízás megadását követő hónaptól érvényes csoportos beszedési megbízás megadásra került. Az utólagos jóváírásra legkésőbb a kölcsön folyósításától számított 7. hónapban kerül sor, a feltételek maradéktalan teljesítése esetében.


Mert 3 hónap díjkedvezményt adunk a Raiffeisen Hitelfedezeti Védelem Alap csomagot igénylő ügyfeleinknek.
  • 2007. május 10-től visszavonásig a Raiffeisen Hitelfedezeti Védelem Alap csomagját igénylő ügyfelek az első 3 hónap díját ajándékba kapják.

Svájci frank alapon jövedelemigazolással igényelt Személyi Kölcsön Ingatlanfedezettel termékeinket már rugalmas és egyenletes törlesztőrészlettel is választhatja.
Rugalmas Személyi Kölcsön Ingatlanfedezettel Ön kitalálja, mi rábólintunk!


  • Svájci frank alapon, jövedelemigazolással igényelt Rugalmas Személyi Kölcsön Ingatlanfedezettel esetében most Ön határozza meg a törlesztőrészletet és mi rugalmasan igazodunk az Ön igényeihez!

Miért érdemes a Rugalmas Személyi Kölcsön Ingatlanfedezettel hitelt választania?

  • Kiszámítható és tervezhető a havi kiadás, hiszen az első két évben a fizetendő törlesztőrészlet állandó,
  • Ön szabadon megválaszthatja, hogy a bank által meghatározott minimum és maximum összeg között mekkora havi törlesztőrészletet szeretne fizetni a hitel első két évében.
  • A hitel törlesztőrészlete csak a harmadik évtől változik, attól függően, hogyan alakul a forint/svájci frank árfolyam és az első két év lejárta után megállapított kondíció, illetve attól is függ, hogy Ön az elsők két évben élt-e a hitel előtörlesztésének lehetőségével
  • Kedvező feltételekkel, akár kétszer és költségmentesen előtörleszthet (összesen a folyósított hitelösszeg 30%-áig)


 
< Előző   Következő >