2021. szeptember 27. hétfő 09:44
Főoldal arrow Lakásvásárlási hitel arrow Piaci kamatozású lakáshitel arrow Lakásvásárlási hitel arrow Lakásvásárlási hitel 


Személyi kölcsön!
Most itt igényelhet!


Hitel Centrum
Banki Hitel
Főoldal
Hitel - Hitel kereső
Szabad felhasználású hitel
Gyorshitel
Hitel BAR-listásoknak
Osztrák hitel
Lakásvásárlási hitel
Építési hitel
Személyi kölcsön
Faktoring
Vállalkozói hitelek
Hitelkártya
Mi a BARlista - (KHR)
Bankok
Pénzintézetek
Takarékszövetkezetek
Földhivatalok megyénként
Biztosítás
Lakáshitel
Kombinált
Adatvédelmi irányelveink
Hitel VadászHitel Vonal!

Hitel Vonal:
+DM D0 J0 TW TM
MNB:
113080142752Keresés címke alapján : Lakásvásárlás feltételei, Raiffeisen lakáshitel


Piaci kamatozású lakáshitel
Piaci Kamatozású Lakásvásárlási Hitel

 Azon ügyfeleink számára kínáljuk ezt a konstrukciót, akik nem tudnak vagy nem kívánnak kamattámogatott kölcsönt igénybe venni.

A hitel összege jövedelem alapon: Minimum 500 000 Ft vagy az annak megfelelõ EUR/CHF összeg, maximuma nincs értékhatárhoz kötve, azt a fedezetül szolgáló ingatlan(ok) hitelbiztosítéki értéke és az Ön háztartásának fizetõképessége határozza meg. A hitel azonban nem haladhatja meg a fedezetül felajánlott ingatlan(ok) hitelbiztosítéki értékének HUF alapon 85%-át, EUR/CHF alapon 80%-át és maximum a vételár 100%-a lehet.

A hitel összege fedezet alapon: Minimális összege 500 000 Ft vagy az annak megfelelő EUR/CHF összeg, maximuma 50 MFt vagy az annak megfelelő EUR/CHF összeg. A hitel azonban nem haladhatja meg a fedezetül felajánlott ingatlan(ok) hitelbiztosítéki értékének HUF alapon 75%-át, EUR/CHF alapon 70%-át, de maximum a vételár 100%-a lehet.

A hitel futamideje: Minimum 1 év, maximum 35 év.

A hitel fedezete: A hitel fedezeteként csak Magyarország területén levõ per-, teher- és igénymentes, valamint önállóan forgalomképes ingatlan szolgálhat, melynek műszaki állapota végleges. Bankunk a hitel fedezetét képezõ ingatlan(ok)ra jelzálogjogot jegyeztet be.
A törlesztés módja: A törlesztőrészletet Ön fizetheti forint lakossági bankszámlájáról, vagy devizaszámlájáról. Az EUR/CHF alapú hitelek esetén, amennyiben nem devizaszámláról teljesíti törlesztéseit, úgy a forint számlát a devizában megállapított törlesztõrészletnek megfelelõ forint összeggel terheljük meg, amelyet az átváltás napján érvényes deviza eladási árfolyam alapján határozunk meg.
Ön a futamidõ alatt havi egyenlõ összegű törlesztõrészletet fizet, mely a kamatot és a kezelési költséget is tartalmazza.
Választhat az egyösszegű és a szakaszos folyósítási módok közül.

Kiegészítõ kamattámogatás mellett nyújtott lakásvásárlási hitel

Állami kamattámogatásos hitel igénybevétele új, értékesítés céljára épített vagy építtetett lakás vásárlása esetén lehetséges, amennyiben az általános forgalmi adót is magába foglaló lakás vételára - telekár nélkül számítva - nem haladja meg a 30 millió forintot. Ön abban az esetben jogosult a kamattámogatásra, ha Ön - a jogszabály szerint -támogatott személy és házastársi kapcsolatban él, vagy gyermeket nevelő támogatott személy.

A hitel összege: Minimum 500 000 Ft, maximum 15 000 000 Ft. Ezen összeghatárok között a hitel összege a fedezetül szolgáló ingatlan hitelbiztosítéki értékétõl és az Ön törlesztési képességétõl függ, - akár a vételár 100 %-át is elérheti -, azonban nem haladhatja meg a fedezetül szolgáló ingatlan, több ingatlan esetén a fedezetül szolgáló ingatlanok együttes hitelbiztosítéki értékének 80%-át.

A hitel futamideje: Minimum 1év, maximum 35 év, melyen belül a futamidõt Ön határozza meg, a választható kamatperiódusok (1, illetve 5 év) függvényében. A futamidõ csak a választott kamatperiódus egész számú többszöröse lehet. A kamattámogatás a futamidő első 20 évében jár.

A hitel fedezete: A megvásárolandó ingatlan, amelyre elsõ helyen az Erste Bank Rt. javára jelzálogjogot, valamint elidegenítési és terhelési tilalmat jegyeztetünk be.

Jelzáloglevél kamattámogatás mellett nyújtott lakásvásárlási hitel

A jelzáloglevél kamattámogatott lakásvásárlási hitel új lakóingatlan megvásárlására is igénybe vehetõ.

A hitel összege fedezet alapon: Minimum 1 000 000 Ft, maximum 15 000 000 Ft, de nem több mint a fedezetül szolgáló ingatlan, több ingatlan esetén a fedezetül szolgáló ingatlanok együttes, hitelbiztosítéki értékének 65/60%-a (forint/deviza előfinanszírozás esetén), de maximum a vételár 100%-a.

A hitel összege jövedelem alapon: Minimum 1 000 000 Ft, maximum 15 000 000 Ft, de nem több mint a fedezetül szolgáló ingatlan, több ingatlan esetén a fedezetül szolgáló ingatlanok együttes, hitelbiztosítéki értékének 70/65%-a (forint/deviza előfinanszírozás esetén), de maximum a vételár 100%-a. A felvehető kölcsön maximumát az Ön fizetőképessége is meghatározza.

A hitel futamideje: Maximum 35 év, azon belül a futamidõt Ön határozhatja meg a választható kamatperiódusok (1, 5, illetve 10 év) függvényében. A futamidõ csak a kamatperiódus egész számú többszöröse lehet.

A hitel fedezete: Lakóingatlan, melyre az Erste Bank Rt. javára elsõ helyi önálló zálogjogot, valamint elidegenítési és terhelési tilalmat jegyeztetünk be

 
< Előző   Következő >