2022. május 28. szombat 08:56
Főoldal arrow Hitelkártya arrow OTP Bank hitelkártya igénylés online (feltételek) arrow Hitelkártya arrow Hitelkártya 


Személyi kölcsön!
Most itt igényelhet!


Hitel Centrum
Banki Hitel
Főoldal
Hitel - Hitel kereső
Szabad felhasználású hitel
Gyorshitel
Hitel BAR-listásoknak
Osztrák hitel
Lakásvásárlási hitel
Építési hitel
Személyi kölcsön
Faktoring
Vállalkozói hitelek
Hitelkártya
Mi a BARlista - (KHR)
Bankok
Pénzintézetek
Takarékszövetkezetek
Földhivatalok megyénként
Biztosítás
Lakáshitel
Kombinált
Adatvédelmi irányelveink
Hitel VadászHitel Vonal!

Hitel Vonal:
+DM D0 J0 TW TM
MNB:
113080142752


OTP Bank hitelkártya igénylés online (feltételek)

Előfordult már Önnel, hogy kifutott a havi keretből, és jól jött volna némi kiegészítés? Ha a személyi kölcsönök és szabad felhasználású hitelek kínálta összegeknél némileg kevesebbel is beérné, és csupán biztonsági tartalékra lenne szüksége, akkor az OTP Bank hitelkártya kitűnő választásnak bizonyul az Ön részéről. Hála a türelmi időszaknak, ha ennek lejárta előtt visszafizeti a felhasznált összeget, gyakorlatilag kamatmentesen használhatja a bank pénzét.

Az átmeneti pénzzavarok kezelésére tökéletesen alkalmas az OTP  Bank hitelkártya, mely esetében a hitelkeret beállítása nettó jövedelmétől függ. Ha nem költ a rendelkezésre álló összegből, fizetési kötelezettség sem terheli. Egyes hitelkártya típusok esetében még az éves díjtól is eltekint a hitelintézet.

Attól tart, hogy túlköltekezik, és a türelmi idő lejárta után csillagászati összegeket kell majd törlesztenie? Hála a készpénzfelvételi és vásárlási limiteknek, nem csak az esetleges visszaélésekkel szemben lesz biztonságban, de a „vásárlási láz” is elkerüli majd.

A számlazáráskori SMS üzenet, valamint az igényelhető OTPdirekt Kártya Kontroll által kínált SMS-tájékoztatás minden vásárlás és készpénzfelvétel alkalmával lehetővé teszik, hogy mindig pontosan nyomon követhesse, hogyan áll az OTP Bank hitelkártya egyenlege. További pozitívumként könyvelhető el az is, hogy a kamat mindig a felhasznált összeg alapján kerül felszámításra. Időben történő törlesztéssel, és felelős hitelkártya használattal a termék megkönnyíti mindennapjait és anyagi biztonságot teremt az Ön számára.

 
< Előző   Következő >