2018. október 15. hétfő 19:51
Főoldal arrow Hitelkártya arrow Mire jó, és hogyan működik a hitelkártya? arrow Hitelkártya arrow Hitelkártya 


Személyi kölcsön!
Most itt igényelhet!


Hitel Centrum
Banki Hitel
Főoldal
Hitel - Hitel kereső
Szabad felhasználású hitel
Gyorshitel
Hitel BAR-listásoknak
Osztrák hitel
Lakásvásárlási hitel
Építési hitel
Személyi kölcsön
Faktoring
Vállalkozói hitelek
Hitelkártya
Mi a BARlista - (KHR)
Bankok
Pénzintézetek
Takarékszövetkezetek
Földhivatalok megyénként
Biztosítás
Lakáshitel
Kombinált
Adatvédelmi irányelveink
Hitel Vadász
Jelenleg 2 vendég olvas minketHitel Vonal!

Hitel Vonal:
+DM D0 J0 TW TM
MNB:
113080142752


Mire jó, és hogyan működik a hitelkártya?

Nem csak pénzügyi gondokkal küzdők számára bizonyulhat hasznos választásnak a hitelkártya igénylés, hanem mindazoknak, akik szeretnék kihasználni a benne rejlő lehetőségeket. A hitelkártya ugyanis többet biztosít annál, mintsem anyagi szükséghelyzetben egy biztos támpontot. Attól függően ugyanis, hogy milyen minősítésű ügyfélről van szó, kedvezmények és visszatérítések is igénybevehetőek segítségével. Természetesen nem mindegy, hogy mekkora jövedelemmel rendelkezik, és milyen régóta dolgozik munkahelyén. Ha mindez mellett a havi szinten fizetését terhelő hitel törlesztések egy meghatározott szint alatt maradnak, és megfelel a korábban felsoroltak szempontjából a választani kívánt hitelintézet követelményeinek, akkor gyakorlatilag nincs akadálya, hogy hitelkártya tulajdonos legyen.

Akciós ajánlatok keretein belül a bankok gyakran kínálnak kamatmentességet. Ezzel kapcsolatban azonban érdemes tudnia, hogy általában csak egy meghatározott ideig van lehetősége a keretösszegből felhasználtak ingyenes törlesztésére, ennek letelte után általában magas kamatot számolnak fel a hitelintézetek. Zsákbamacskát azonban tény, hogy nem árulnak, ahhoz viszont, hogy ne érjék kellemetlen meglepetések, a szerződés részletes ismerete szükséges.

Hitelkerettől és adósminősítéstől függően vásárlásai, tankolása, szállásfoglalása, vagy éppen repülőjegy vásárlása után meghatározott százalékú összeg akár vissza is járhat, így a hitelkártya választásnál érdemes figyelembevenni azt is, hogy milyen előnyökkel jár egyik vagy másik bank hitelkártyájának használata. S amiről végképp ne feledkezzen meg, az a felelős pénzügyi döntések meghozatala, vagyis csak akkor érdemes a kártyához nyúlni, ha másként nem megoldható a költekezés.

 

 
Következő >