2022. május 28. szombat 09:15
Főoldal arrow Hitelkártya arrow Mennyi idő a hitelkártya igénylés? arrow Hitelkártya arrow Hitelkártya 


Személyi kölcsön!
Most itt igényelhet!


Hitel Centrum
Banki Hitel
Főoldal
Hitel - Hitel kereső
Szabad felhasználású hitel
Gyorshitel
Hitel BAR-listásoknak
Osztrák hitel
Lakásvásárlási hitel
Építési hitel
Személyi kölcsön
Faktoring
Vállalkozói hitelek
Hitelkártya
Mi a BARlista - (KHR)
Bankok
Pénzintézetek
Takarékszövetkezetek
Földhivatalok megyénként
Biztosítás
Lakáshitel
Kombinált
Adatvédelmi irányelveink
Hitel VadászHitel Vonal!

Hitel Vonal:
+DM D0 J0 TW TM
MNB:
113080142752


Mennyi idő a hitelkártya igénylés?

Szeretné, ha a havi jövedelmi kereten felül is rendelkezésére állna egy olyan lehetőség, melyet bármikor kihasználhat? Sokan vagyunk úgy vele, hogy nem elegendő a fizetés, és jól jönne némi kiegészítés a hónap végén a vásárláskor. A hitelkártya igénylés nem véletlen örvend napjainkban nagy népszerűségnek, hiszen lehetővé teszi, hogy vásárlásait annak terhére intézze – természetesen rendszeres törlesztés esetén, kizárólag a rendelkezésére álló hitelkeret összegéig.

Jogosan merül fel a kérdés azonban, hogy mennyi idő a hitelkártya igénylés. Mindenekelőtt azonban azt kell tisztázni, hogy milyen feltételek megléte esetén jogosult egyáltalán a hitelkártyára. A hitelintézetek eltérő feltételeket támasztanak, de ami minden szerződésben szerepel, az a jövedelem nagyságára, valamint a munkaviszony hosszára vonatkozó előírás. Ennek megfelelően már akár minimálbérrel is jogosult lehet, viszont a hitelkeret is eszerint  alakul majd. Szintén lényeges, hogy mennyi ideje van jelenlegi munkahelyén, és van-e esetleg olyan havi fizetési kötelezettsége hitelfelvételből adódóan, amelynek minden hónapban eleget kell tennie. A elbírálás után kerül kiállításra hitelkártyája, melyet kiértesítés után a választott bankfiókban vehet át. Mielőtt azonban úgy döntene, hogy él a lehetőségggel, érdemes átgondolnia, valójában mire is kell Önnek a hitelkártya.

Abban az esetben, ha megélhetési gondjai vannak, és rendszeresen nem jön ki jövedelméből, nem biztos, hogy ez bizonyul a legjobb választásnak. Bár tény, hogy ha egy bizonyos időn belül visszafizeti a felhasznált összeget, akkor sok hitelintézet még kamatot sem számol fel, de a gyakorlat azt mutatja, hogy akik igénybeveszik a hitelkártya kínálta lehetőségeket, azok nem mindig tudják a szűkös határidőn belül törleszteni is az összeget. Felelős döntéssel azonban anyagi biztonságot jelenthet a kártya.

 

 
< Előző   Következő >