2020. május 25. hétfő 07:53
Főoldal arrow Hitelkártya arrow Hitelkártya kalkulátor arrow Hitelkártya arrow Hitelkártya 


Személyi kölcsön!
Most itt igényelhet!


Hitel Centrum
Banki Hitel
Főoldal
Hitel - Hitel kereső
Szabad felhasználású hitel
Gyorshitel
Hitel BAR-listásoknak
Osztrák hitel
Lakásvásárlási hitel
Építési hitel
Személyi kölcsön
Faktoring
Vállalkozói hitelek
Hitelkártya
Mi a BARlista - (KHR)
Bankok
Pénzintézetek
Takarékszövetkezetek
Földhivatalok megyénként
Biztosítás
Lakáshitel
Kombinált
Adatvédelmi irányelveink
Hitel VadászHitel Vonal!

Hitel Vonal:
+DM D0 J0 TW TM
MNB:
113080142752


Hitelkártya kalkulátor
Amikor átmeneti pénzzavarral kell szembesülnie, bizonyára jól jönne a gyors és megfizethető segítség. A szabad felhasználású hitelekkel hosszú távra köteleződik el egy-egy hitelintézet felé, és a további hitelfelvételek kapcsán is problémát jelenthetnek már meglévő törlesztési kötelezettségei, hitelei. Ha csak néhány tízezer forintra lenne szüksége, vagy egy váratlanul jött kiadást kíván finanszírozni, mindenképpen érdemes a hitelkártyák mellett letennie voksát.

De hogyan is választhatná ki a hitelintézetek széles kínálatából azt a kártyatípust, mely minden szempontból megfelel elvárásainak? Hitelkártya kalkulátor segítségével összehasonlíthatóvá válnak a piacon jelen levők kártyák, és az általuk nyújtott kedvezményekkel is megismerkedhet. Azok a weboldalak, melyek a pénzügyi szolgáltatások témakörét veszik górcső alá, hasznosnak bizonyulnak abban az esetben is, ha hitelfelvétel, vagy hitelkártya igénylés előtt áll.


 Hitelkártya kalkulátor használatával mindent megtudhat az egyes fajták várható éves költségeiről, de természetesen olyanok is megtalálhatóak a kínálatban, melyek esetében az éves díjtól is eltekintenek a bankok. A kamatmentes időszakok ismerete legalább annyira döntő lehet a választáskor, mint azok a plusz szolgáltatások, melyeket kihasználva a hitelkártya használattal akár spórolhat is.

Mielőtt egyik vagy másik ajánlat mellett dönt, javasolt hitelkártya kalkulátor segítségével tájékozódnia az aktuális csomagok között, így nem fordulhat elő, hogy utólag rádöbben, kedvezőbb lehetőség is állt volna rendelkezésére, ha jobban megismeri a kínálatot.
 
< Előző   Következő >