2023. szeptember 21. csütörtök 11:41
Főoldal arrow Hitelkártya arrow Hitelkártya előnyei és hátrányai arrow Hitelkártya arrow Hitelkártya 


Személyi kölcsön!
Most itt igényelhet!


Hitel Centrum
Banki Hitel
Főoldal
Hitel - Hitel kereső
Szabad felhasználású hitel
Gyorshitel
Hitel BAR-listásoknak
Osztrák hitel
Lakásvásárlási hitel
Építési hitel
Személyi kölcsön
Faktoring
Vállalkozói hitelek
Hitelkártya
Mi a BARlista - (KHR)
Bankok
Pénzintézetek
Takarékszövetkezetek
Földhivatalok megyénként
Biztosítás
Lakáshitel
Kombinált
Adatvédelmi irányelveink
Hitel VadászHitel Vonal!

Hitel Vonal:
+DM D0 J0 TW TM
MNB:
113080142752


Hitelkártya előnyei és hátrányai
Szeretné, ha hó végén is anyagi biztonságban tudná magát? Esetleg arra kíván valami megoldást találni, hogy ha hirtelen plusz kiadása adódna, ne kelljen személyi kölcsönért sorban állnia, hanem egy egyszerű kártyahasználattal megoldhatná a kérdést? Nos, ebben az esetben érdemes elgondolkodnia azon, hogy a hitelkártya nyújtotta előnyökhöz folyamodik.

Mielőtt azonban abba a tévhitbe ringatná magát, hogy kizárólag pozitívumokkal jár, ha egy újabb plasztik kártya mellett dönt, érdemes tudnia, hogy bizony, ha a felhasznált összeget nem fizeti vissza időben, a THM-nek a kedvezményes időszak lejárt után nem biztos, hogy örülni fog. Továbbá, jó, ha tudja, hogy a hitelkártyákat elsősorban vásárlásra érdemes használni, hiszen készpénzfelvétel kapcsán jóval magasabb kamatokra számíthat. Ha elsősorban készpénzes megoldásra lenne szüksége, gondolkodjon el inkább a személyi kölcsön lehetőségén! A hitelintézetek széles választékában minden bizonnyal megtalálja majd azt a megoldást, mely anyagilag a legjobban megéri majd az Ön számára!


Ha azonban mégis a hitelkártya előnyei és hátrányai felől dönt, érdemes tájékozódnia azokról időben. A legfontosabb talán annak az összegnek a meghatározása, melyet rendelkezésére bocsátanak. Ez rendszeres jövedelme alapján kerül kiszámításra, melyhez természetesen jövedelemigazolásra lesz szüksége. A hitelkeret nagysága hitelintézetenként változó lehet, erről mindig az aktuálisan választott banknál érdemes érdeklődnie. A hitelkártya előnyei és hátrányai vizsgálatakor nem mehetünk el amellett a pozitívum mellett, hogy a legtöbb esetben a felhasznált összeget egy meghatározott kedvezményes időszakon belül kamatmentesen fizetheti vissza, kvázi, teljesen ingyen használhatja a bank pénzét. Érdemes azonban odafigyelnie a határidőkre, mert annak lejárta után bizony elkezdődik a kíméletlen kamatszámítás. Javasolt tehát a hitelkerethez csak abban az esetben hozzányúlni, ha arra valóban szükség van. A teljesen szabadon felhasználható összeg azonban remek megoldás arra, hogy anyagi biztonságot teremtsen, és annak a tudatát, hogy szükség esetén van mihez hozzányúlnia.


Amiért érdemes még letennie a voksát valamely bank hitelkártyája mellett, azok a partnerprogramok, melyeken keresztül további kedvezményekben részesülhet, ilyen például gázdíj kedvezmény. A hitelkártya előnyei és hátrányai kapcsán természetesen nem mehetünk el amellett, hogy ésszerű használattal megelőzhető az, hogy a magas kamatok egy idő után fizethetetlenné váljanak. Döntsön hát felelősségteljesen, és mindig anyagi biztonságban tudhatja magát!
 
< Előző   Következő >