2021. szeptember 27. hétfő 10:03
Főoldal arrow Családi ház építés arrow Építési hitel arrow Építési hitel - Építési kölcsön 


Személyi kölcsön!
Most itt igényelhet!


Hitel Centrum
Banki Hitel
Főoldal
Hitel - Hitel kereső
Szabad felhasználású hitel
Gyorshitel
Hitel BAR-listásoknak
Osztrák hitel
Lakásvásárlási hitel
Építési hitel
Személyi kölcsön
Faktoring
Vállalkozói hitelek
Hitelkártya
Mi a BARlista - (KHR)
Bankok
Pénzintézetek
Takarékszövetkezetek
Földhivatalok megyénként
Biztosítás
Lakáshitel
Kombinált
Adatvédelmi irányelveink
Hitel VadászHitel Vonal!

Hitel Vonal:
+DM D0 J0 TW TM
MNB:
113080142752Keresés címke alapján : Új otthont szeretne? Mi segítünk Önnek! Teremtse meg otthonát saját elképzelései szerint építési kölcsönünkkel! Mindehhez mi a legkényelmesebb megoldást nyújtjuk Önnek szakmailag magasan képzett mobil hiteltanácsadóink segítségével. Bankunk ezen plusz szolgáltatása nem kerül Önnek semmibe!, A 2006. május 8. és július 14. között igényelt és augusztus 18-ig folyósításra kerülő lakáshitelek esetében az első Értékbecslési díjat utólag, a hitel kifizetésekor megtérítjük!* És ez még nem minden: ha Raiffeisen bankszámlájára utaltatja jövedelemét és ezen felül két csoportos beszedési megbízást vagy két állandó átutalási megbízást ad


Piaci Kamatozású Lakásépítési Hitel

Piaci Kamatozású Lakásépítési Hitel

logo_erstebankAzon ügyfeleink számára kínáljuk ezt a konstrukciót, akik nem tudnak vagy nem kívánnak kamattámogatott kölcsönt igénybe venni.

 

A hitel összege jövedelem alapon: Minimum 500 000 Ft vagy az annak megfelelõ EUR/CHF összeg, maximuma nincs értékhatárhoz kötve, azt a fedezetül szolgáló ingatlan(ok) hitelbiztosítéki értéke és az Ön háztartásának fizetõképessége határozza meg. A hitel azonban nem haladhatja meg a fedezetül felajánlott ingatlan(ok) hitelbiztosítéki értékének HUF alapon 85%-át, EUR/CHF alapon 80%-át és maximum a költségvetés 100%-a lehet.

A hitel összege fedezet alapon: Minimális összege 500 000 Ft vagy az annak megfelelő EUR/CHF összeg, maximuma 50 MFt vagy az annak megfelelő EUR/CHF összeg. A hitel azonban nem haladhatja meg a fedezetül felajánlott ingatlan(ok) hitelbiztosítéki értékének HUF alapon 75%-át, EUR/CHF alapon 70%-át, de maximum a költségvetés 100%-a lehet.

A hitel futamideje: Minimum 1 év, maximum 35 év.

A hitel fedezete: A hitel fedezeteként csak Magyarország területén levõ per-, teher- és igénymentes, valamint önállóan forgalomképes ingatlan szolgálhat, melynek műszaki állapota végleges. Bankunk a hitel fedezetét képezõ ingatlan(ok)ra jelzálogjogot jegyeztet be.

A törlesztés módja: A törlesztőrészletet Ön fizetheti forint lakossági bankszámlájáról, vagy devizaszámlájáról. Az EUR/CHF alapú hitelek esetén, amennyiben nem devizaszámláról teljesíti törlesztéseit, úgy forint számlát a devizában megállapított törlesztõrészletnek megfelelõ forint összeggel terheljük meg, amelyet az átváltás napján érvényes deviza eladási árfolyam alapján határozunk meg.
Ön a futamidõ alatt havi egyenlõ összegű törlesztõrészletet fizet, mely a kamatot és a kezelési költséget is tartalmazza.

Kiegészítő kamattámogatás mellett nyújtott házépítési hitel

A hitel új lakás építésére vehetõ igénybe, amennyiben a lakás telekár nélkül számított általános forgalmi adót is magába foglaló építési költsége a 30 000 000 Ft-ot nem haladja meg. Ön abban az esetben jogosult a kamattámogatásra, ha Ön - a jogszabály szerint - támogatott személy és házastársi kapcsolatban él, vagy gyermeket nevelõ támogatott személy.

A hitel összege: Minimum 500 000 Ft, maximum 15 000 000 Ft. Ezen összeghatárok között a hitel összege az építési költségvetés összegétõl és az Ön törlesztési képességétõl függ, s mely akár az építési költség 100%-át is elérheti, azonban nem haladhatja meg a fedezetül szolgáló ingatlan, több ingatlan esetén a fedezetül szolgáló ingatlanok együttes hitelbiztosítéki értékének 80 %-át.

A hitel futamideje: Minimum 1év, maximum 35 év, melyen belül a futamidõt Ön határozza meg, a választható kamatperiódusok (1, illetve 5 év) függvényében. A futamidõ csak a választott kamatperiódus egész számú többszöröse lehet. A kamattámogatás a futamidő első 20 évében jár.

A hitel fedezete: Az Ön által felépítendõ ingatlan, (valamint a felajánlott kiegészítõ ingatlan), amely(ek)re az Erste Bank Rt. javára jelzálogjogot, valamint elidegenítési és terhelési tilalmat jegyeztetünk be. Amennyiben a hiteligénye az építési költségek 80%-át nem haladja meg, úgy kiegészítõ fedezetre nincs szükség.

A törlesztés módja: A hitelt a futamidõ alatt havonta egyenlõ részletekben kell visszafizetnie a rendelkezésre tartási idõ elteltét követõen. A rendelkezésre tartási idõ alatt már kifolyósított kölcsönösszeg után kamatot és kezelési költséget, a még folyósításra nem került kölcsönösszeg után rendelkezésre tartási jutalékot kell fizetnie.

 
< Előző