2018. július 16. hétfő 05:10
Főoldal arrow Építési hitel arrow Építési hitel feltételei félkész ingatlan esetén arrow Építési hitel arrow Építési hitel - Építési kölcsön 


Személyi kölcsön!
Most itt igényelhet!


Hitel Centrum
Banki Hitel
Főoldal
Hitel - Hitel kereső
Szabad felhasználású hitel
Gyorshitel
Hitel BAR-listásoknak
Osztrák hitel
Lakásvásárlási hitel
Építési hitel
Személyi kölcsön
Faktoring
Vállalkozói hitelek
Hitelkártya
Mi a BARlista - (KHR)
Bankok
Pénzintézetek
Takarékszövetkezetek
Földhivatalok megyénként
Biztosítás
Lakáshitel
Kombinált
Adatvédelmi irányelveink
Hitel VadászHitel Vonal!

Hitel Vonal:
+DM D0 J0 TW TM
MNB:
113080142752Keresés címke alapján : Új otthont szeretne? Mi segítünk Önnek! Teremtse meg otthonát saját elképzelései szerint építési kölcsönünkkel! Mindehhez mi a legkényelmesebb megoldást nyújtjuk Önnek szakmailag magasan képzett mobil hiteltanácsadóink segítségével. Bankunk ezen plusz szolgáltatása nem kerül Önnek semmibe!, A 2006. május 8. és július 14. között igényelt és augusztus 18-ig folyósításra kerülő lakáshitelek esetében az első Értékbecslési díjat utólag, a hitel kifizetésekor megtérítjük!* És ez még nem minden: ha Raiffeisen bankszámlájára utaltatja jövedelemét és ezen felül két csoportos beszedési megbízást vagy két állandó átutalási megbízást ad


Építési hitel feltételei félkész ingatlan esetén
A bankok félkész ingatlan megvásárlására és befejezésére nyújtott hitelei minden építés alatt álló lakás, családi ház, ikerház vagy sorház megvásárlásához és építési munkálatainak folytatásához igényelhetők.

Ez a hiteltípus az ingatlan vásárlási és az építési hitel sajátosságait egyben tartalmazza, ami miatt igen összetett és nem minden banknál igényelhető.
A hitel közvetlenül a kiválasztott ingatlan befejezéséhez kapcsolódik, melyet a bank az előre meghatározott építési szakaszok (általában 3-4) befejeztével folyósít.

Ha állami támogatást nem igényel a hitelhez, akkor a bank felé nem kell számlákkal igazolnia az igényelt összeg felhasználását.

Az előző tulajdonos nevére szóló építési engedélyt át kell íratni a hiteligénylő (később adós és egyben építtető) nevére. Ezután rögtön érdemes bankot választani, mert a hitelfelvétel következő fázisaiban már az adott bank speciális elvárásainak kell megfelelni. A vásárlás és befejezés részleges vagy teljes költségére lehet hitelt igényelni, amennyiben megfelelő értékű jövedelmet és fedezet(ek)et tud felajánlani.

Ez a típusú hitel csak Magyarország területén található ingatlanok vásárlására és befejezésére fordítható
 
< Előző   Következő >