2022. május 28. szombat 08:26
Főoldal arrow Építési hitel arrow Akciós Lakáshitel az MKB Banktól arrow Építési hitel arrow Építési hitel - Építési kölcsön 


Személyi kölcsön!
Most itt igényelhet!


Hitel Centrum
Banki Hitel
Főoldal
Hitel - Hitel kereső
Szabad felhasználású hitel
Gyorshitel
Hitel BAR-listásoknak
Osztrák hitel
Lakásvásárlási hitel
Építési hitel
Személyi kölcsön
Faktoring
Vállalkozói hitelek
Hitelkártya
Mi a BARlista - (KHR)
Bankok
Pénzintézetek
Takarékszövetkezetek
Földhivatalok megyénként
Biztosítás
Lakáshitel
Kombinált
Adatvédelmi irányelveink
Hitel VadászHitel Vonal!

Hitel Vonal:
+DM D0 J0 TW TM
MNB:
113080142752Keresés címke alapján : Új otthont szeretne? Mi segítünk Önnek! Teremtse meg otthonát saját elképzelései szerint építési kölcsönünkkel! Mindehhez mi a legkényelmesebb megoldást nyújtjuk Önnek szakmailag magasan képzett mobil hiteltanácsadóink segítségével. Bankunk ezen plusz szolgáltatása nem kerül Önnek semmibe!, A 2006. május 8. és július 14. között igényelt és augusztus 18-ig folyósításra kerülő lakáshitelek esetében az első Értékbecslési díjat utólag, a hitel kifizetésekor megtérítjük!* És ez még nem minden: ha Raiffeisen bankszámlájára utaltatja jövedelemét és ezen felül két csoportos beszedési megbízást vagy két állandó átutalási megbízást ad


Akciós Lakáshitel az MKB Banktól

Akciós Lakáshitel az MKB Banktól!

mkbAmennyiben Ön 2006. április 20. és július 14. között nyújtja be hitelkérelmét, a 3 hónapos kamatperiódusú MKB Svájci Frank Lakáshitel esetében az első négy (azaz egy évig) kamatperiódusra kiemelten kedvező,

évi 0,77%-os (THM: 5,70% 5,87%) kamatlábat biztosítunk az Ön számára.

Sőt! Most a hiteligénylési díj is elengedésre kerül!

Hatályos: 2006. április 20-tól

Tisztelt Ügyfelünk!

Engedje meg, hogy a fenti akción túl szíves figyelmébe ajánljuk

MKB Forint, Euró, illetve Svájci Frank Lakáshitelt,

amelyek igénybevétele kiváló lehetőség otthonával kapcsolatos tervei megvalósításához.Segítségünk jeléül elsősorban válaszolni szeretnénk minden olyan kérdésére, ami a hitel igénylése előtt felmerülhet Önben.

 

1. A hitelcél

Az MKB Forint, Euró, vagy Svájci Frank Lakáshitelt

 • használt és új lakás/ház vásárlására,
 • új lakás/ház építésére,
 • lakáscsere esetén a meglévő lakása/háza értékesítéséig áthidaló hitelként az új lakás/ház vételárának kiegyenlítésére vagy az építkezés befejezésére, valamint
 • a vásárolt vagy meglévő lakása/háza felújítására, bővítésére és korszerűsítésére,
 • lakótelek vásárlására igényelheti.

A hitel egyazon fedezet mellett - külön szerződés keretében - több célra is igényelhető, így Ön egyszerre kérhet áthidaló és lakásépítési hitelt vagy lakásvásárlási és felújítási hitelt.

 

2. Az igénylés devizaneme

A választást Önre bízzuk, hitelét igényelheti

 • forintban,
 • euróban, vagy
 • svájci frankban

Felhívjuk figyelmét, hogy a devizahitel folyósítása és a hitel törlesztése történhet forintban vagy devizában is. Amennyiben a folyósítás és a törlesztés forintban történik, az átváltáshoz folyósításkor az Ön számára legkedvezőbb, MKB kereskedelmi deviza vételi árfolyamot, törlesztéskor az Ön számára legkedvezőbb MKB kereskedelmi deviza eladási árfolyamot alkalmazzuk, külön konverziós díj nélkül, ugyanakkor Önnek az árfolyamváltozások hatásával számolnia kell (árfolyamkockázat).

Az árfolyamkockázat kezelése érdekében lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy a hitel futamideje alatt - a kamatperiódus fordulónapján - devizahitelét forinthitellé váltsa át, illetve lehetőség van a hitel devizában történő törlesztésére is.

 

3. Az igényelhető hitelösszeg

A hitelösszeg

 • alsó határa 2.000.000 Ft, vagy ennek megfelelő devizaösszeg
 • felső határa a fedezetül szolgáló ingatlan hitelbiztosítéki értékének 80%-a.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a nyújtható hitel összegét befolyásolhatja továbbá a kötelezően alkalmazandó adós-minősítés eredménye. Amennyiben Ön jövedelem-igazolás nélkül igényli a hitelt, úgy a maximális hitelösszeg a biztosítékul felajánlott ingatlan(ok) hitelbiztosítéki értékének 50 százalékáig terjedhet.

 

4. Futamidő, kamatperiódus

Az MKB Forint, Euró, vagy Svájci Frank Lakáshitelek közül

 • a lakás/ház vásárlásra és építésre nyújtott hitel legfeljebb 20 évre,
 • a felújításra, bővítésre, korszerűsítésre nyújtott hitel legfeljebb 20 évre
 • az áthidaló hitel legfeljebb 2 évre,

vehető igénybe.

Önnek lehetősége van választani, hogy hitelének kamatlába milyen időszakonként változzon (kamatperiódus). A választható kamatperiódusok időtartamát, illetve a kapcsolódó kamatlábakat az aktuális kondíciós lista tartalmazza, azonban felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy a futamidőnek a kamatperiódus egész számú többszörösének kell lennie.

 

5. A hitelek törlesztési módjai:

Két törlesztési mód közül van Önnek lehetősége választani deviza hitelek esetén:

a) annuitásos törlesztési mód: A nyilvántartott hitelek törlesztése havonta - a kamatperióduson belül - devizában azonos összegű törlesztőrészletekben történik. A törlesztőrészlet magába foglalja a havonta változó összegű tőke, kamat és kezelési költség összegét.

b) lineáris törlesztési mód: A nyilvántartott hitel törlesztésekor Önnek havonta devizában azonos összegű tőketörlesztést, és változó összegű (a fennálló tartozás után számított) kamatot és kezelési költséget kell fizetnie. Ebben a konstrukcióban a fizetendő törlesztőrészlet összege (devizában számolva) hónapról - hónapra csökken.

Forint hitelek törlesztése annuitásos módon (azonos összegű törlesztőrészletekben) történik.

Önnek lehetősége van tőketörlesztési moratóriumot választani mind forint-, mind devizaalapú lakáshitel esetében, így Ön a tőke törlesztését akár 1-12 hónap elteltével is megkezdheti. A tőketörlesztési moratórium ideje alatt Önnek csupán a kamat és a kezelési költség összegét kell megfizetnie. Bankunk így nyújt Önnek segítséget ahhoz, hogy új lakását mihamarabb be tudja rendezni, fel tudja szerelni.

 

6. A hitelnyújtás időigénye

A hiteldöntés valamennyi dokumentum rendelkezésre állásától (beleértve az ingatlan hitelfedezeti értékéről készült jelentést is) számított 1-2 héten belül megtörténik, a kölcsönt a szerződéskötést és a folyósítási feltételek teljesítését követő 4. munkanaptól folyósítjuk.

Kérjük, amennyiben ingatlant vásárol, a fizetési határidő megválasztásakor szíveskedjen figyelembe venni a hitelnyújtás időigényét

 

7. Kapcsolódó, kiegészítő termékek

A fentieken túl ajánljuk még figyelmébe:

 • Fészekrakó hitelünket
 • Köztisztviselői és Közalkalmazotti hitelünket
 • az Életcél MKB-Allianz Lakás- és Magánhitel Programot
 • az MKB Banknál igényelhető állami kamattámogatású lakáshiteleket, úgymint
   • Állami kiegészítő kamattámogatás mellett nyújtott forint lakáshitel, és
   • Forrásoldali kamattámogatás mellett nyújtott forint lakáshitel.
 • az MKB Bank által közvetített, vissza nem térítendő közvetlen állami támogatások körét, úgymint:
   • Lakásépítési kedvezmény (szocpol)
   • Fiatalok otthonteremtési támogatása
   • Akadálymentesítési támogatás.
Kapcsolódó cikkek

 
< Előző   Következő >